Marthe De Pillecyn van K3 erg teleurgesteld: "Ik vond het echt verschrikkelijk"
COS
Marthe De Pillecyn van K3 erg teleurgesteld: "Ik vond het echt verschrikkelijk"
Foto: Photonews

Bijna 23.000 kandidaten schreven zich vorig jaar in voor 'K2 zoekt K3'. Het was Julia Boschman die volgens K2, Studio 100 en de fans het beste bij K3 paste.

Uit de 23.000 kandidaten werd al een eerste selectie gemaakt zonder camera's. Bij de eerste tv-audities bleven er nog maar een 70-tal kandidaten over. Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen kregen veel verantwoordelijkheid. De finale keuze lag ook bij hen. 

Marthe is er wel van overtuigd dat het goed was dat de zoektocht een tv-programma was. "Zodat de mensen thuis ook een beetje konden helpen. We hadden dan ook een publieksjury van honderd mensen. Dat heeft ons wel heel hard geholpen. Wij zaten vaak op één lijn, maar we keken ook wel wat breder door dat publiek", zegt Marthe bij AVS.

De finale moest Marthe niet breder bekijken, maar vanop afstand. Ze liep het coronavirus op. "Ik vond het echt verschrikkelijk. Van al die maanden corona was het net die week dat ik corona had. Maar alles is goed gekomen. En we gaan verder, go with the flow. We gaan nog mooie momenten samen beleven."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.