Marthe De Pillecyn van K3 enorm ontroerd door wat ze ziet bij opnames 'Zomerhit'
COS
Marthe De Pillecyn van K3 enorm ontroerd door wat ze ziet bij opnames 'Zomerhit'
Foto: Photonews

De meisjes van K3 worden deze zomer op verschillende podia verwacht. Donderdag werden ze met open armen ontvangen in Blankenberge.

Tot grote teleurstelling van heel wat K3-fans, zat er dit jaar opnieuw geen nominatie voor 'Zomerhit' in. Vorig jaar grepen ze naast een nominatie met 'Mango Mango', dat intussen al meer dan 7 miljoen views heeft op YouTube. Dit jaar haalde zomersingle 'Fata Morgana' het niet.

De meisjes van K3 werden - tot groot enthousiasme van hun fans - deze week alsnog uitgenodigd op 'Zomerhit'. Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman brachten niet hun meest recente single, maar gingen helemaal terug naar het begin.

De K3'tjes doken in het 'Zomerhit'-archief en brachten de eerste grote hit van de originele K3-bezetting: 'Heyah Mama!'. Dat resulteerde in een groot feestje in Blankenberge. Veel fans zakten speciaal voor K3 af naar de badplaats.

Hanne, Julia en Marthe van K3 op 'Zomerhit'
WVDS

Marthe, Hanne en Julia werden overspoeld met liefde van hun fans. Op Instagram Stories deelt Marthe een filmpje van fans die vanop hun balkon hartjes maken richting de meisjes. Een familielid laten ze een bordje met een boodschap voor K3 vasthouden.

Zo'n bordjes vonden de K3'tjes ook terug in het publiek. Eentje was speciaal gericht naar Marthe. "Marthe, jij bent mooi, vanbinnen en vanbuiten. #BeYourself", stond erop te lezen. Het ontroerde Marthe enorm. "Heel veel liefde voor jullie", reageert ze op Instagram Stories.

Marthe van K3 ontroerd op 'Zomerhit'
Instagram @marthedep

Meer nieuws

Meer nieuws

.