Marthe De Pillecyn van K3 doet Gert Verhulst schrikken met uitspraak: Julia Boschman ligt in een deuk
COS
Marthe De Pillecyn van K3 doet Gert Verhulst schrikken met uitspraak: Julia Boschman ligt in een deuk
Foto: VTM

De meisjes van K3 hebben het Belgische deel van hun 'Kom Erbij'-tour afgelopen weekend afgerond. Ook hun nieuwe nummer 'Mango Mango' brachten ze voor de Antwerpse fans.

De videoclip van 'Mango Mango' werd enkele weken geleden ingeblikt in Terhills bij Maasmechelen. De setting aan het strand zorgde voor de juiste zomerse sfeer van de videoclip. Al bleek dat zand niet zo gemakkelijk om mee te werken.

"Dat zand, da's gewoon niet evident om in te wandelen. Laat staan om in te dansen", zegt Marthe De Pillecyn na de opnames in 'K3 Vlogt'. Julia Boschman is het daarmee eens.

"Dat dansen is keizwaar. Ik denk dat ik morgen keiveel last ga hebben van mijn kuiten", zegt Julia. "Ik denk ook dat ik stijf ga zijn. Maar dan gaan we shoppen", klinkt het bij het zwartharige K3'tje. "Ik wou het net zeggen: we gaan morgen shoppen, dus dat wordt helemaal oké."

"Met de kaart van Gert Verhulst", grapt Marthe. Julia giert het uit. "Was het maar zo'n feest, was het maar zo'n feest", klinkt het bij de Nederlandse.

Meer nieuws

Meer nieuws

.