Marthe De Pillecyn van K3 deelt haar grote droom: "Dat lijkt mij zo cool"
COS
Marthe De Pillecyn van K3 deelt haar grote droom: "Dat lijkt mij zo cool"
Foto: Photonews

Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen zien hun droom in vervulling gaan. In 2024 schitteren de K3'tjes in hun eerste musical.

Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts mochten in 2003 voor het eerst in de huid van de drie biggetjes kruipen. Met 'Doornroosje' speelden ze een jaar eerder al in een andere Studio 100-musical. Karen en Kristel schittereden in 2011 samen met Josje Huisman in 'Alice in Wonderland'.

Julia Boschman zal net als Josje twee jaar na haar 'K2 zoekt K3'-overwinning op het podium mogen schitteren. Voor Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn heeft het een stuk langer geduurd voor ze hun grote droom zien uitkomen. 

Hanne en Marthe schitterden met Julia's voorgangster Klaasje wel al in twee films, 'K3 Love Cruise' en 'Dans van de Farao'. Met de revival van 'De 3 Biggetjes' kunnen ze nu iets groots van hun bucketlist schrappen. Durven ze al verder dromen?

Wat het volgende doel bij K3 is? Marthe hoeft er niet lang over na te denken. "K3 heeft ooit een EYO!-tour in het Sportpaleis gedaan, met een vliegend schip", vertelt het zwartharige K3'tje bij HLN Showbits.

"Het lijkt mij wel echt zalig om ooit met K3, en alleen met K3, zo eens echt een Sportpaleis-show te doen", zegt Marthe, verwijzend naar de Sinterklaasshows van Studio 100. "Echt met heel veel dansers, een liveband, alles erop en eraan. Dat lijkt mij zo cool."

Meer nieuws

Meer nieuws

.