Marthe De Pillecyn reageert op pijnlijke geruchten: "Dan was Julia het ook niet geworden"
COS
Marthe De Pillecyn reageert op pijnlijke geruchten: "Dan was Julia het ook niet geworden"
Foto: Photonews

Haar eerste dagen als K3'tje bracht Julia Boschman vooral in het gezelschap van Hanne Verbruggen door. Marthe De Pillecyn zat in quarantaine omwille van haar coronabesmetting. Op sociale media verschenen vervolgens opvallende theorieën en geruchten.

Veel mensen beweerden dat Marthe De Pillecyn de afgelopen weken toch niet zo blij leek met de keuze voor Julia Boschman en merkten op dat ze als het vijfde wiel was. Marthe heeft al die theorieën ook gelezen. "Ik denk dat ik er niet naast kon zien", zegt ze bij HLN.

"Ik werd overal in getagd, in allemaal filmpjes waarin ik heel sip en droevig aan het kijken was. Maar dat zijn allemaal filmpjes van een minuut lang waaruit dan net één seconde is uitgenomen waar ik net even aan het slikken ben of op adem aan het komen ben", legt Marthe uit.

"Het laatste wat er bij gebeurd is, is dat ik niet achter deze keuze stond. Dan was Julia het ook niet geworden, moest ik er niet achter staan", benadrukt Marthe. "Ik ben megagelukkig met Julia tussen ons."

"Het voelt ook echt heel fijn. We gaan mekaar gewoon nog veel beter leren kennen, maar ik heb het gevoel dat dat nu echt al een zussenband is die we aan het opbouwen zijn. Ik voel me heel goed, bij Julia en bij Hanne", aldus Marthe De Pillecyn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.