Marthe De Pillecyn over keerzijde van K3'tje zijn: "Daarom zet ik er relatief weinig op"
COS
Marthe De Pillecyn over keerzijde van K3'tje zijn: "Daarom zet ik er relatief weinig op"
Foto: Photonews

Voor Julia Boschman startte drie maanden geleden een gloednieuw leven. K3-collega's Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen maakten zes jaar geleden hetzelfde mee.

Er zijn nog weinig plekken in België en Nederland waar de meisjes van K3 niet herkend worden en gevraagd worden om op de foto te gaan. Toch heeft Marthe De Pillecyn zo'n plek kunnen vinden.

In Billie van Het Nieuwsblad geeft het K3'tje toe dat ze vaak naar de Ardennen gaat om even uit te waaien. "K3 is daar veel minder bekend, niemand kijkt daar naar je om. Dat is fijn omdat ik op mijn vrije dagen soms echt in mijn eigen wereld kan zitten", zegt Marthe.

Mensen durven weleens zeggen dat de meisjes voor hun bekendheid hebben gekozen. Marthe bekijkt dat anders. "Mijn droom was niet bekend worden, mijn droom was bij K3 zingen. Had ik dit kunnen doen zonder de bekendheid, had ik het ook gedaan. Misschien nog liever", bekent ze.

De bekendheid zorgt voor een zekere druk. Sommige fans willen alles weten Marthe en haar collega's. "Daarom zet ik ook relatief weinig op Instagram. Bij elke foto denk ik: 'Zou dit een eigen leven kunnen leiden?' Onbewust ben je daar toch mee bezig", besluit Marthe.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.