Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen van K3 krijgen fantastisch nieuws: "Maakt ons heel trots!"
COS

Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen hebben geweldig nieuws gekregen. De meisjes van K3 hebben een gouden plaat ontvangen voor hun album 'Waterval'.

Tijdens de voorbereidingen van de 'Kom Erbij'-tournee krijgen Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen te horen dat ze met 'Waterval' een gouden plaat binnen hebben. Het album werd al meer dan 40.000 keer verkocht.

Het bewijst volgens Studio 100 opnieuw dat K3 na ruim twintig jaar nog altijd succesvol is in Nederland en Vlaanderen. Ook online is K3 met hun laatste album, single en videoclip populair. Het album heeft al meer dan twaalf miljoen streams, de videoclip van 'Waterval' werd al meer dan vijf miljoen keer bekeken.

Typisch K3-liedje

De meisjes van K3 zijn natuurlijk apetrots. "Vanaf het eerste moment dat we het liedje Waterval hoorden, hadden we het gevoel dat dit echt kon aanslaan bij onze fans", laat Hanne Verbruggen weten. "Het is echt een typisch K3-liedje waar je heel blij en vrolijk van wordt."

Ook Marthe is blij met het succes. "Dat het al zo snel door veel mensen is beluisterd, maakt ons heel trots", zegt ze. Julia, die zich inmiddels als een vis in het water voelt bij K3, verheugt zich op nog meer succes. "Met Marthe en Hanne hoop ik nog heel veel van deze liedjes te mogen maken."

https://www.instagram.com/p/CaPTvcdBX-z/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.