Marthe De Pillecyn heel duidelijk over 'K2 Zoekt K3': "Denk niet dat het een slimme keuze is"
COS
Marthe De Pillecyn heel duidelijk over 'K2 Zoekt K3': "Denk niet dat het een slimme keuze is"
Foto: VTM

Zaterdag 11 september start de zoektocht naar het nieuwe K3'tje. In 'K2 Zoekt K3' wordt een opvolger voor Klaasje Meijer gezocht en dat kan voor het eerst ook een jongen zijn.

De kans dat Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen straks met een jongen samen zullen zingen bestaat. Er zullen dan wel een heleboel aanpassingen moeten gebeuren zoals e toonaard van de nummers en de kledij.

"We gaan niet meer exact hetzelfde kunnen aandoen. Dat gaat wel iets anders zijn voor de mensen", vertelde Marthe bij Qmusic. "En het beeld ook, hè. Normaal heb je drie meisjes, nu ga je een jongen in het midden en twee meisjes ernaast hebben."

Dorothee Dauwe merkte op dat Marthe al over een mannelijk K3-lid praat alsof het al zo is. Er staat natuurlijk nog niets vast. En het is ook niet zo dat K3 een jongen als een experiment ziet. "We zitten niet met het ding van 'we doen eens zot'", merkt Marthe op.

"Omdat we wel van het idee zijn om minstens tien jaar te kunnen doorgaan, dus ik denk dat 'zot doen' niet echt een slimme keuze is. We moeten gewoon de perfecte kandidaat vinden en dat kan gewoon ook een jongen zijn", aldus Marthe De Pillecyn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.