Marthe De Pillecyn en Julia Boschman van K3 verrassen: "Dat scenario ligt op tafel"
COS
Marthe De Pillecyn en Julia Boschman van K3 verrassen: "Dat scenario ligt op tafel"
Foto: Photonews

Hanne Verbruggen is zwanger van haar eerste kindje. Het K3'tje denkt voorlopig nog niet aan stoppen, maar nam deze week wel even rust. 

Hanne Verbruggen is in december uitgerekend. Die maand staan er ook nog een heleboel optredens gepland. Zal Hanne daar wel bij kunnen zijn? "We zijn een beetje aan het kijken en aan het zoeken, van stel dat Hanne niet meer meekan, wat zijn dan de oplossingen?", zegt Julia Boschman bij RTL Boulevard.

Is er dan een back-upplan? Of misschien zelfs een back-up K'tje? "Da's heel moeilijk, want is ze zomaar te vervangen en wie ga je daar dan zetten?", merkt Marthe De Pillecyn op. "Die persoon zou heel snel alles moeten kunnen." Julia grapt om eventueel Mega Mindy mee te nemen op tour.

Het K3-team gaat er voorlopig vanuit dat Hanne zolang het kan mee zal blijven doen. "Momenteel ziet dat er allemaal positief uit", zegt Marthe. Of het zou kunnen dat K3 een pauze inlast als Hanne vroegtijdig moet stoppen? "Dat ligt op tafel, maar laat ons hopen dat dat niet gaat gebeuren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.