Marthe De Pillecyn deelt bijzondere foto: Fans is allemaal hetzelfde opgevallen bij het K3'tje
COS
Marthe De Pillecyn deelt bijzondere foto: Fans is allemaal hetzelfde opgevallen bij het K3'tje
Foto: Instagram @marthedep

Binnenkort staan de meisjes van K3 weer op de bühne. De nieuwe tour 'Vleugels' gaat al op 25 februari van start in Capitole Gent. 

De meisjes van K3 hebben de afgelopen weken een welverdiende vakantie kunnen nemen. Ook Marthe De Pillecyn lijkt die goed besteed te hebben. Op Instagram deelt Marthe een leuke vakantiefoto.

"K3 Love Cruise komt je halen. Ps: Dat harige been is niet van mij", schrijft Marthe bij een foto in een bootje. Iedereen moet erg lachen met Marthes opmerking over Sinerjeys been. "Niemand had op dat been gelet als je het niet zo uitdrukkelijk gezegd had", lacht een fan.

De meeste fans is echter meteen iets opgevallen bij Marthe. "Cute! Je kijkt zo blij", klinkt het. "Je straalt helemaal!", reageert een andere fan. "Wauw, Marthe! Je straalt" en "Zie jou stralen!" lezen we nog. "Je straalt! Samen met dat harige been van je liefdeskapitein."

Waar de foto genomen is, is niet duidelijk. Het zou wel zomaar kunnen dat Marthe en Sinerjey eindelijk hun huwelijksreis hebben kunnen maken. Intussen is Marthe terug druk bezig met het repeteren voor de nieuwste K3-tour.

https://www.instagram.com/p/CoDX4L0LzEe/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.