Marie Verhulst verrast met opmerkelijke onthulling over vader Gert en broer Viktor Verhulst
COS
Marie Verhulst verrast met opmerkelijke onthulling over vader Gert en broer Viktor Verhulst
Foto: Play4

In 2017 kreeg Marie Verhulst plots een verrassende vraag van vader Gert Verhulst: 'Zou jij het nieuwe baasje van Samson willen worden?'. Lang moest Marie daar niet over nadenken.

Anderhalf jaar nadat Gert Verhulst zijn dochter vroeg om het nieuwe baasje van Samson te worden, verscheen Marie Verhulst op het podium tijdens de afscheidstournee van 'Samson & Gert'. De coronapandemie zorgde ervoor dat het officiële afscheid werd uitgesteld, maar in december is Marie al vier jaar het baasje van Samson.

Deze zomer treedt Marie met Samson op tijdens de 'Samson & Marie'-zomershows in Plopsaland. Gert kwam al naar de repetities kijken. Samson wordt een beetje zenuwachtig als Gert komt. "Maar ik vind het vooral leuk als hij komt kijken", zegt Marie aan HLN Showbits.

"Hij is toch nog altijd de allergrootste kenner. En als hij komt, heeft hij toch altijd zoiets van: misschien moet jeeens een beetje dit of dat doen. Tenzij hij het goed vindt, dan zegt hij helemaal niks. Maar dan weten we het ook", lacht Marie.

Allergrootste kenner

Gert heeft nog steeds een aandeel in de show. "Zijn grote aandeel is dat hij natuurlijk nog steeds al onze muziek schrijft. Dus de muziek die in de show zit, is allemaal van zijn hand. Maar het scenario is geschreven door Viktor", verklapt Marie.

"Viktor heeft ook meegeschreven aan de afleveringen. Die kent het personage Bill (Michiel De Meyer, red.) natuurlijk heel goed, dus voor mij was het redelijk logisch dat Viktor de show zou schrijven."

Marie vindt het fijn dat 'Samson & Marie' eigenlijk een familiebedrijfje is. "Wij kennen mekaar allemaal zo goed. Viktor weet wat wij leuk vinden, die weet wat grappig is. En mijn vader is gewoon de allergrootste kenner. Dus ja, dat voelt wel allemaal gemakkelijk en heel vertrouwd vooral."

Meer nieuws

Meer nieuws

.