Marie Verhulst schiet helemaal in paniek: "Ik ben hier niet op mijn plaats"
COS

Onlangs werd in Plopsaland '25 jaar Studio 100' gevierd. Voor Marie Verhulst was het de eerste keer dat ze met Samson voor een volwassen publiek zou optreden.

"Ik was daar heel erg zenuwachtig voor", bekent Marie Verhulst bij MNM in '22 Minuten Stomme Vragen'. "Ik wist echt niet hoe mensen gingen reageren."

"De burgemeester van 'Samson & Gert' presenteerde die show en wij waren de eerste act en hij zegt: 'De eerste artiest is Samson. Vandaag treedt hij niet op met Gert.' en heel dat publiek zegt: 'Ooooh'."

Marie stond op dat moment klaar met haar microfoon. "En de stress overviel me volledig. Mijn vader was er ook. Ik heb nog gezegd: 'Jij moet op, die willen jou duidelijk horen. Ik ben hier niet op mijn plaats.' Hij had zoiets van 'Marie, doe niet belachelijk, ga gewoon'."

De stress viel volledig van Maries schouders toen ze begon te zingen en iedereen enthousiast meezong. Toen het publiek haar naam dan nog eens begon te scanderen, moest Marie een traantje wegpinken. "Ik was echt mega-ontroerd."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.