Marie Verhulst reageert voor het eerst na ophef rond gedwongen exit 'Alberto' Koen Crucke
COS
Marie Verhulst reageert voor het eerst na ophef rond gedwongen exit 'Alberto' Koen Crucke
Foto: Instagram @verhulstmarie

Marie Verhulst en Samson nemen afscheid van Van Leemhuyzen en Alberto Vermicelli. In de komende kerstshow van 'Samson & Marie' is er geen plekje meer voor hen.

Naast Marie Verhulst, Samson en Walter De Donder als Burgemeester zullen Michiel De Meyer en Martine de Jaeger als Brandweerman Bill en Bakkerin Florentine in de nieuwste 'Samson & Marie'-kerstshow van de partij zijn.

Vooral Koen Crucke heeft het moeilijk met de beslissing om zijn personage Alberto aan de kant te schuiven. "We hebben het er enkele maanden geleden al over gehad, ik had toen nochtans de indruk dat hij er oké mee was", zegt Marie in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb hem intussen niet meer gehoord. Maar ik volg gewoon de beslissingen van de mensen die verantwoordelijk zijn voor 'Samson & Marie'." Bill en Florentine waren al te zien in de tv-reeks 'IJsjestijd'. "Logisch dat die nu ook meedoen in de zomer- en kerstshow."

Volgens Marie hoeven fans geen officieel afscheid van Alberto te nemen. Samen met Walter De Donder en Walter Baele is er het collectief 'VanBurAl'. Ze hebben de toestemming van Studio 100 om als hun alter ego's op te treden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.