Marie Verhulst komt tot pakkend besef over haar vader Gert Verhulst
COS
Marie Verhulst komt tot pakkend besef over haar vader Gert Verhulst
Foto: GoPlay

Marie Verhulst zit deze zomer niet stil. Na opnames van 'De Verhulstjes' vliegt ze er deze maand weer in met Samson tijdens de 'Samson & Marie Zomerhow'.

Samson & Marie hebben al een heleboel Zomerhows achter de rug in Plopsaland De Panne. Nog een twintigtal shows staan er op de agenda. In het najaar komt er een nieuw album uit - het derde al - en daarna beginnen de voorbereidingen voor de kerstshows.

Marie Verhulst verscheen in de winter van 2019 voor het eerst naast Samson tijdens de afscheidsshows van 'Samson & Gert'. Door de coronapandemie moesten die worden uitgesteld. De laatste vond plaats in april 2022. In december is Marie wel al vier jaar lang het baasje van Samson.

Heel wat kinderen zijn dan ook aan het opgroeien met 'Samson & Marie' "Dat is heel gek. Je ziet tijdens die shows heel veel kleine kindjes terug. Die zijn misschien een jaar of 3, 4. Die hebben nooit een optreden van Gert gezien", merkt Marie op bij HLN Showbits.

"Dat voelt voor mij wel heel bijzonder, omdat die kinderen puur komen om wat wij doen en niet om wat Gert 30 jaar lang gedaan heeft", aldus Marie, die dezelfde ambities heeft als haar vader. "Ik wil hier graag nog dertig jaar mee doorgaan", vertelde ze onlangs in Dag Allemaal.

Af en toe zit ik er eens goed naast, maar dat vind ik ook niet zo heel erg.

Voor Marie was het lange tijd echter niet vanzelfsprekend dat ze als zangeres op het podium zou staan. "Vroeger was dat een hel", geeft ze toe aan HLN. "Daarom dat ik ook in het Studio 100-kinderkoor zat, omdat dat in groep was. Dat vond ik helemaal prima."

De momenten dat ze voor het eerst alleen moest zingen, vond ze dan ook heel spannend. "Maar we zijn bijna vier jaar bezig, dus dat is ondertussen zo vertrouwd en natuurlijk geworden. Af en toe zit ik er eens goed naast, maar dat vind ik ook niet zo heel erg. Dan weten de mensen dat het live is."

Meer nieuws

Meer nieuws

.