Margriet Hermans verontwaardigd: "Jullie verzinnen elke week iets anders!"
COS
Margriet Hermans verontwaardigd: "Jullie verzinnen elke week iets anders!"
Foto: Photonews

Margriet Hermans werd eerder deze maand 69 jaar. De zangeres blijkt het niet te hebben begrepen op de huidige digitalisering.

Margriet Hermans was onlangs te gast in 'Frietcast'. In de podcast klaagt Margriet de toegankelijkheid van banken en overheidspapieren aan. Intussen gebeurt het overgrote deel online. Tot haar grote ergernis.

"Ik moet verkeersbelasting betalen voor mijn auto. Ik ben nu al drie weken aan het zoeken hoe ik dat moet doen. Dat is toch niet normaal? Want men stuurt dat niet meer op via de post", merkt Margriet op.

"Dan zeggen ze: 'Je moet iets openen, je e-Box.' Ik zeg: 'Wat is een e-Box?' En dan kreeg ik vorige week een brief over Doccle. Ik zeg: 'Jullie verzinnen elke week iets anders!' Zogezegd om de privacy te bewaren. Stuur mij nu toch eens gewoon een formulier. Wat is dat nu?"

Zo werd Margriet vorig jaar al eens tegengehouden door de politie. Ze moest een boete en haar achterstallige verkeersbelasting betalen. "Ik zeg: 'Jullie zijn schoon, ik weet van niets.' Godverdorie. En nu wil ik dat eigenlijk vermijden, want nu ben ik weer niet in orde."

Meer nieuws

Meer nieuws

.