Margriet Hermans sprakeloos door dit fantastische nieuws: "Ik dacht dat ik van mijn stoel viel"
COS
Margriet Hermans sprakeloos door dit fantastische nieuws: "Ik dacht dat ik van mijn stoel viel"
Foto: VRT

Margriet Hermans won vorig jaar tot haar eigen verbazing de Radio2 Zomerhit. Haar 'Liefde Voor Muziek'-cover 'Lekker Blijven Hangen' bezorgde haar de trofee.

Vorige week was er slecht nieuws voor Margriet Hermans. Ze zal zichzelf niet kunnen opvolgen als winnares van 'Zomerhit'. Met haar zomersingle 'Zonne-energie' kon ze immers geen nominatie in de wacht slepen.

Lang hoeft Margriet er niet om te treuren, want ze kreeg onlangs beter nieuws. "Op 23 november is er de Radio2 Eregalerij in het Kursaal Oostende. Margriet, vertel het!", zegt Kim Debrie dinsdag op Radio2.

"Ik kreeg een telefoontje van Veerle, producer bij Radio2, een paar dagen geleden. 'Margriet, zou het jou iets zeggen als we je nomineren in de Eregalerij?' Ik dacht dat ik van mijn stoel viel. Ik was echt sprakeloos."

Margriet moest uiteraard niet nadenken. "Ik zei: 'Veerle, ja natuurlijk!' Ik vind het geweldig. Voor mij is dit de kers op de taart. Ik ben uiteindelijk 35 jaar bezig en dan is het leuk als anderen dat met jou kunnen en mogen herbeleven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.