Margriet Hermans is iets opgevallen bij Jacques Vermeire
LHX
Margriet Hermans is iets opgevallen bij Jacques Vermeire
Foto: Photonews

20 juni was een bijzondere dag op Radio2: de 1000ste aflevering van 'De zoete inval' werd opgenomen. Presentator Luc Appermont nodigde enkele bijzondere panelleden uit.

Een maand geleden kondigde Luc Appermont al aan dat er in de duizendste aflevering van 'De zoete inval' spraakmakende pannelleden zouden langskomen. "Ik kan nog niet alles verklappen, maar ik kan al wel twee kanonnen meegeven. Dat zijn natuurlijk Margriet Hermans en Jacques Vermeire", klonk het toen.

De twee hadden tijdens de opnames veel plezier. Daarbij schrokken ze er niet voor terug om mopjes te maken over elkaars uiterlijk. Zo werd er al eens gelachen met Margriets gewicht en met Jacques' tanden.

Het is Margriet namelijk opgevallen Jacques nieuwe tanden heeft. "Ik zei: 'Jacques, zulke prachtige tanden!'", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. "Iedereen weet dat Jacques zo'n beetje onzichtbare tanden had, en nu heeft hij een stralende glimlach."

Toen Luc vroeg of hij dat in Turkije had laten doen, slaagde Margriet erin om de draak te steken met nóg een stukje van Jacques' uiterlijk. "Ik zei: 'Nee, dan had hij zijn haar ook wel laten doen'", lacht ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.