Marc Van Ranst doet Willy Sommers panikeren: “Heel erg!”
COS
Marc Van Ranst doet Willy Sommers panikeren: “Heel erg!”
Foto: Photonews

Marc Van Ranst riep kotstudenten enkele weken geleden op om niet naar huis te gaan in het weekend in de strijd tegen het coronavirus. Ook Luna De Gieter, dochter van Willy Sommers, zit sinds dit jaar op kot in Gent.

Luna zal de raad van de viroloog niet opvolgen. “Ik moet in het weekend thuis zijn. Niet enkel voor de KLJ, maar ik kan ook geen maanden in Gent blijven zonder mijn ouders te zien. Daarvoor zie ik hen veel te graag”, zegt ze in Story.

“Toen ik dat artikel las, was ik lichtjes in paniek”, geeft Willy toe. “Luna in de week én het weekend niet zien: dat had ik heel erg gevonden. Maar ik denk dat mijn dochter heel voorzichtig is. Ze zal altijd afstand houden, handen wassen en ontsmetten … En dan maar hopen dat ze het virus niet oploopt.”

Willy moet sowieso voorzichtiger zijn, want als hartpatiënt behoort hij tot de risicogroep. “Het laatste wat ik wil, is papa besmetten. Dat wil ik echt niet op mijn geweten hebben”, zegt Luna. Maar afstand houden zal moeilijk worden voor een “knuffelaar” als Willy.

Meer nieuws

Meer nieuws

.