Maksim Stojanac heeft niet mis te verstane boodschap voor al zijn fans: "Iedereen doet dat verkeerd"
LHX
Maksim Stojanac heeft niet mis te verstane boodschap voor al zijn fans: "Iedereen doet dat verkeerd"
Foto: VTM

Maksim Stojanac brak door als acteur in '#LikeMe', waar hij de rol van Vince speelde. Inmiddels focust hij zich volledig op zijn zangcarrière.

Vorig jaar kwam 'Maksim', het eerste album van Maksim Stojanac uit. Het was meteen een succes. Ook zijn recentste single 'Onder invloed' doet het goed. Het nummer is genomineerd voor 'Zomerhit'.

Niet alleen bij 'Zomerhit' komt Maksim deze zomer optreden, maar ook bij 'Tien Om Te Zien'. In een filmpje dat hij maakt voor het programma onthult hij onder meer dat hij heel graag zou meedoen aan het Eurovisiesongfestival.

Ook doet hij zijn beklag over iets dat op het eerste gezicht erg banaal lijkt: iedereen spreekt zijn achternaam verkeerd uit. "Het is altijd 'Stojanak' of 'Stojanatch' of 'Stojanovic', of 'Sjtojanak'. 'Stomajak' wordt ook soms gezegd", klinkt het. 

Voor eens en voor altijd laat hij weten hoe het wél moet: zijn naam klinkt als 'Stojanats', met de klemtoon op de tweede lettergreep. Toch lijkt hij erg vergevingsgezind. "Dat maakt niet zoveel uit", voegt hij er immers nog aan toe. "Als de mensen mij Maksim noemen, is dat ook al keigoed."

Meer nieuws

Meer nieuws

.