Maksim Stojanac baalt er enorm hard van: "Ik heb de audities te laat gezien"
COS
Maksim Stojanac baalt er enorm hard van: "Ik heb de audities te laat gezien"
Foto: VTM

Maksim Stojanac maakt deze zomer opnieuw kans op 'Zomerhit' met 'Onder invloed'. Vorig jaar haalde hij met 'Zonder mij' de top 10.

Maksim Stojanac kennen we van zijn rol als hunk Vince in '#LikeMe'. Bij het grote publiek werd hij afgelopen jaar bekend als Leeuw uit 'The Masked Singer'. Het leverde hem als artiest meteen een heleboel extra fans op. Onlangs was Maksim ook te gast bij 'Tien Om Te Zien'.

Achter de schermen reageerde Maksim op geruchten die er over hem bestaan. Zo bevestigt de zanger en acteur onder meer dat hij single is en dat hij Russisch kan praten. "Ik heb horen waaien dat Maksim Stojanac gaat meespelen in 'De 3 Biggetjes' als wolf", klinkt een van de geruchten. 

"Nee, dat is niet waar", moet Maksim een heleboel fans wellicht teleurstellen. "Ik heb de audities te laat online gezien. Ik had wel heel graag auditie gedaan voor de wolf van 'De 3 Biggetjes'. Dus als er ooit een vervolg komt, zou ik heel graag de wolf spelen. Laat maar weten", zegt Maksim.

@vtm_go WAAAAT?! @k3.officieel horen jullie dit??!! 😭🐽🐺 #totz #tienomtezien ♬ origineel geluid - VTM GO

In februari 2024 komt de K3-musical 'De 3 Biggetjes' terug. De musical was in 2003 en 2007 een groot succes met de originele K3-bezetting Kristel Verbeke, Karen Damen en Kathleen Aerts. Nu nemen Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman de rollen van biggetjes Knirri, Knarri en Knorri voor hun rekening.

Ook Marie Verhulst krijgt een rol in de musical. Ze zal in de huid kruipen van konijn Pluisje, een rol die twintig jaar geleden weggelegd was voor Free Souffriau. Wie de drie wolven en hun vader zullen spelen, blijft voorlopig nog een raadsel. Met Maksim uit de running denken wij aan Giovanni Kemper, Remi De Smet en Louis Thyssen als Willy, Waldo en Wuppert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.