Maartje Van Neygen bezorgd over gezondheid: “Ook dat nog gekregen boven misselijkheid van zwangerschap”
PMN
Maartje Van Neygen bezorgd over gezondheid: “Ook dat nog gekregen boven misselijkheid van zwangerschap”
Foto: Instagram

Maartje Van Neygen is zwanger. De dochter van Erik Van Neygen en Sanne verwacht straks haar eerste kindje. Maar de zwangerschap is niet altijd even prettig voor haar.

Maartje maakt zich wel wat zorgen over haar gezondheid. “Ik ben geveld door buikgriep, boven op mijn misselijkheid van de zwangerschap”, legt ze uit in Dag Allemaal. 

“Daardoor was mijn weerstand een tijdlang heel laag. Toen mijn pleegzoon dan ook nog met een stevige hoest van een zomerkamp kwam, ben ik meteen daarna ziek geworden. We zijn allebei getest op corona, maar het bleek gelukkig om een gewone verkoudheid te gaan.”

Maartje is zwanger van een zoon. “Ik heb me al een aantal keer laten gaan wat babyspulletjes kopen betreft. Ik had het niet gedacht, maar jongenskleren zijn heel schattig! Ik kan mezelf soms niet in bedwang houden”, lacht Maartje. 

“De geboortelijst is klaar, we zijn nu volop bezig met het ontwerpen van het geboortekaartje en de doopsuiker. De eerste fase van de verbouwingswerken aan ons huis is intussen ook achter de rug en daar ben ik heel blij om. Ons kindje zal niet in het stof moeten leven.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.