Interview Lynn Van den Broeck onder de indruk van haar idool in nieuw theaterstuk: “De eerste keer dat ik hem zag was ik starstruck”
WVDS
Lynn Van den Broeck onder de indruk van haar idool in nieuw theaterstuk: “De eerste keer dat ik hem zag was ik starstruck”

Lynn Van den Broeck gaat vanaf 1 juli meespelen in de doldwaze theaterkomedie ‘Oost West Thuis Best’. Onder meer Danni Heylen, Carry Goossens, Bart Van Avermaet en Ann De Winne zullen mee het podium delen.   

Het komisch stuk ‘Oost West Thuis Best’ zal volgens Lynn Van den Broeck barsten van de typische situatiehumor. Met de nodige verwarringen, ongemakkelijke situaties, grappige dialogen, … vertelt ze aan Showbizz24.

De actrice stemde al in met de rol nog voor ze het stuk gelezen had. En daar zat Carry Goossens voor iets tussen. “Ann de Winne belde me op omdat ze nog iemand zochten voor hun zomerproductie. Ze zei: het is met Danni Heylen, Carry Goossens ...en toen heb ik eigenlijk al ja gezegd.”

“Als het theater is sta ik sowieso al te springen. Maar ik ben een enorm grote fan van Carry Goossens”, klinkt Lynn dolenthousiast. “De eerste keer dat ik hem zag was ik starstruck en begon ik te blozen.”

“Maar het was snel over, want hij is zó lief en sympathiek. Ik ben opgegroeid met ‘Lilly en Marleen’, dat was mijn jeugd. En ik heb nooit durven dromen dat ik met zo’n klasbakken op de scène zou staan, dus heb ik niet lang moeten nadenken.”

“Ik had eigenlijk al beslist om mee te doen nog voor ik het stuk gelezen had. Als het met zo’n toffe ploeg is, komt het spelen vanzelf. Ik ben heel blij dat ze me gevraagd hebben”, besluit Lynn glunderend.

Elke rol is een uitdaging dus zeker ook de rol van Angelique. Lynn heeft duidelijk al een beeld hoe ze Angelique wil neerzetten. Ben je benieuwd? Bekijk dan onderstaande video.

Tickets en info vind je hier.

Meer nieuws

Meer nieuws

.