Interview Luc Steeno heeft groot nieuws: “6 juni is het zover”
WVDS
Luc Steeno heeft groot nieuws: “6 juni is het zover”
Foto: Photonews

Luc Steeno vertelt dat hij gedurende de coronaperiode Netflix heeft ontdekt en aan het koken is gegaan. Maar hij wil terug op het podium. Gelukkig staan er al heel wat optredens gepland voor de zomer. En de zanger heeft groot nieuws.  

We kunnen namelijk nieuwe muziek van Luc Steeno verwachten. “De single heet ‘Genieten met z’n tweeën’ komt uit op 6 juni”, vertelt hij aan Showbizz24.

“We hebben in coronatijd leren genieten met zijn tweeën en nu corona voorbij is, denk ik dat het nog altijd belangrijk is om te blijven genieten van elkaar. Het nummer heeft een heel zomerse melodie, die blijft hangen en die qua tekst heel eenvoudig is”, voegt de zanger nog enthousiast toe.

Zijn fans hebben het nummer al warm onthaald en Luc hoopt dat ook radio en tv positief reageren op zijn nieuwe single. Misschien zien we Luc Steeno dan wel het podium van ‘Tien Om Te Zien’ of ‘Zomerhit’ deze zomer. “Ik heb het nummer al een aantal keer gezongen tijdens optredens en het valt zeker in de smaak.”

Luc Steeno heeft nog een leuk weetje over zijn monsterhit ‘Hij speelde accordeon’. Bekijk de video hieronder en kom het te weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.