Zien Luc en Bart ‘Een paar apart’: “We hadden het zelf niet durven verwachten”
WVDS

De theatershow Luc en Bart ‘Een paar apart’ van Luc Appermont en Bart Kaëll blijkt een groot succes. Verhalen recht uit hun persoonlijk en professioneel leven gegrepen.

Het showbizzkoppel Luc Appermont en Bart Kaëll brengt leuke verhalen overgoten met nostalgie. De vertellingen sluiten naadloos aan op liedjes die ze samen en apart brengen. 

En natuurlijk wordt er wat gekibbeld op het podium tussen die twee. En subtiele zelfspot is ook nooit ver weg.

Maar het leven is een lach en een traan. Naast leuke en verrassende verhalen vertellen Bart en Luc ook heel persoonlijke en emotionele verhalen over hun vaders en andere geliefde familieleden. 

Je kan onmogelijk onberoerd blijven bij wat Luc en Bart op het podium brengen. Showbizz24 had met Luc Appermont en Bart Kaëll een gesprek na de show 

Jullie show is een groot succes. Op verschillende plaatsen uitverkocht en jullie spelen soms twee voorstellingen op één dag. Hoe zijn de reacties tot nu toe?

Luc: Wij zorgen dat we na de show altijd nog even tijd hebben om met het publiek te praten. 

Bart: En de reacties zijn heel erg goed. 

Luc: We zijn heel tevreden en hadden het zelf niet durven verwachten, zeker niet na corona. We horen ook hoe moeilijk het is om in theaters het publiek te lokken en de mensen tevreden te houden, maar wij zien dat de show werkt.

Dit is jullie tweede show. Hebben jullie het deze keer anders aangepakt?

Luc: We hebben op hetzelfde stramien verder gewerkt als bij de eerste show, maar met een totaal andere invulling.

Bart: Er zijn natuurlijk bijpassende liedjes en we hebben een vijf koppig orkest. Dat is natuurlijk heel dankbaar.

Luc en Bart ‘Een paar apart’ speelt nog dit jaar en volgend jaar. Voor tickets en data, kijk HIER.  Kijk ook nog wat ze zelf vertellen over de show HIER.

Meer nieuws

Meer nieuws

.