Luc Appermont opgetogen: "Vind het een hele eer dat ze mij hiervoor hebben gevraagd"
COS
Luc Appermont opgetogen: "Vind het een hele eer dat ze mij hiervoor hebben gevraagd"
Foto: Photonews

Fans hebben er anderhalf jaar op moeten wachten, maar dit en volgend weekend wordt er in de Hasseltse Trixxo Arena weer volop geschlagerd. En dat tijdens de 15de editie van Het Schlagerfestival.

Fans kunnen op 22, 23, 24, 29 en 30 oktober uit volle borst meezingen, meefeesten en genieten van optredens van onder meer Willy Sommers, De Romeo's, Laura Lynn, Jan Smit en Christoff.

Bart Kaëll kan alvast carpoolen met partner Luc Appermont. Luc debuteert dit jaar namelijk als gastheer-presentator. "Ik vind het een hele eer dat ze mij hiervoor hebben gevraagd. Ik ken het festival, want ik ben er al een aantal keren te gast geweest als Bart op het podium stond."

"Wat mij bijzonder charmeert, is de unieke sfeer", zegt Luc. "De mensen komen om te genieten en samen met alle artiesten willen we hen opnieuw een unieke feestavond bezorgen."

Ook Kürt Rogiers, die de vorige edities aan elkaar praatte, is weer van de partij. De organisatie zal hem op een "bijzondere, opvallende manier" inzetten. Spannend! Tickets en info vind je op www.hetschlagerfestival.be.

Meer nieuws

Meer nieuws

.