Loredana De Amicis en Pat Krimson moeten (plus)dochter Troy teleurstellen
COS
Loredana De Amicis en Pat Krimson moeten (plus)dochter Troy teleurstellen
Foto: Instagram @loredanadeamicis

Loredana De Amicis werd in januari verrast door Pat Krimson. De dj vroeg zijn vriendin na een relatie van zes jaar ten huwelijk.

Loredana De Amicis en Pat Krimson zullen in 2023 in het huwelijksbootje stappen. Wat we al over hun huwelijk weten is dat er twee feesten zullen komen: een intiem feest met vrienden en familie, maar ook een "extravagante knalparty".

Toen Loredana en Pat in de zomer van 2015 een koppel werden, kreeg de zangeres er meteen ook een plusdochter bij. Patrick was in 2012 immers papa geworden van Troy. Zij was nog een peuter toen Loredana in haar leven kwam.

Troy zou erg graag een broertje of zusje willen en het liefst van al nog een tweeling. Maar Pat en Loredana moeten hun (plus)dochter teleurstellen. "Bij ons zullen er geen kindjes meer volgen", zegt Loredana in Dag Allemaal.

"Alles gaat al zo hard professioneel. Qua optredens en populariteit - door 'The Masked Singer' en 'Liefde Voor Muziek' - zitten we aan het maximum. Het enige wat we nog kunnen wensen, is een goede hit scoren."

https://www.instagram.com/p/CdBGpxIo5J3/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.