Loodzware dag voor Rachel, André en Roxeanne Hazes: “Wat had je het heerlijk gevonden”
COS

Vandaag is het exact zestien jaar geleden dat André Hazes overleed. Op sociale media herdenken Rachel, André en Roxeanne Hazes de gevierde zanger.

Op Instagram plaatste de voltallige familie een foto ter herinnering van André Hazes. Weduwe Rachel Hazes mist haar man steeds meer. Vooral in Spanje denkt ze des te meer aan hem. “Wat had jij het daar ook heerlijk gevonden”, schrijft ze. “Weet dat ik goede mensen om mij heen heb die de mooiste en leukste verhalen weten te vertellen en alles goed in de gaten houden.”

“Liefste, vandaag ben ik extra in gedachte bij jou en kijk ik extra veel naar boven. Let boven goed op de mensen die ik liefheb, dan doe ik het hier voor jou… Dikke kus lieve schat en ik hou van jou. Mijn hele leven lang.”

Ook André’s kinderen Roxeanne en André Hazes plaatsen een bericht voor hun vader op Instagram. Roxeanne koos voor een prachtig gedicht, terwijl André koos voor een zwart-wit foto uit de jaren tachtig toen z’n vader optrad in het Nationaal Show Circus. We wensen de familie veel sterkte op deze loodzware dag!

https://www.instagram.com/p/CFdG1lehIZI/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CFd5nhyge5B/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CFd6190gG4x/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.