Lisa, zus van Metejoor, heeft loodzware weken achter de rug: “Medische problemen”
PMN
Lisa, zus van Metejoor, heeft loodzware weken achter de rug: “Medische problemen”
Foto: Photonews

Lisa Van Rossem heeft al loodzware weken achter de rug. De zus van Metejoor maakte dat zelf bekend. Ze deed dat op haar Instagram.
 

Lisa Van Rossem heeft al loodzware weken achter de rug. De zus van Metejoor maakte dat zelf bekend. Ze deed dat op haar Instagram.
 

Lisa Van Rossem staat heel regelmatig met haar broer Metejoor op het podium. Metejoor heeft heel wat duetten en Lisa neemt dan de vrouwelijke stem voor haar rekening. Dat zorgt telkens voor een heel mooi geheel.

Maar de voorbije weken moest Lisa verstek laten gaan. Ze werd vervangen door Silke Mastbooms. Silke heeft dat al uitstekend gedaan.

“Het was voor mij onmogelijk om met de Metejoorfamilie op het podium te staan”, legt Lisa uit. “De afgelopen weken zijn heel zwaar geweest door medische problemen. Ik ben helemaal leeg van het vechten.”

Met veel pijn in het hart was het voor Lisa even onmogelijk om haar broer te vergezellen op het podium. “Bij elk optreden dat aan me voorbij ging, brak mijn hart een beetje meer en dat gepaard met de nodige traantjes (of beter gezegd traaaanen).”

Lisa Van Rossem sukkelde de voorbije weken met haar gezondheid

Lisa werd er gefrustreerd door. “Wat miste ik elke ziel van het team, wat miste ik het podium en het publiek en wat was ik gefrustreerd dat mijn lichaam me in de steek liet. Neem nooit iets vanzelfsprekend en koester vooral wat je hebt. Ik heb dan misschien niet de beste gezondheid maar verdorie wat heb ik een fantastische mensen rondom mij.”

Intussen staat Lisa weer op het podium. Ze was er opnieuw bij tijdens een optreden van Metejoor in het Depot in Leuven. Een optreden dat haar nog lang zal bijblijven. “Voor het eerst met 2 vrouwen in team Metejoor!”, merkt Lisa op.

“Sil, die de hele show voor haar rekening nam, en ik die alle energie bijeen raapte om samen met mijn broer die ene song, ‘Schaduw’, te zingen. Het voelde alsof ik jaren niet meer op podium gestaan had.”

“Trillend op m’n benen…. als een puppy op glad ijs. Maar wat was ik blij dat ik eindelijk iedereen weer terug zag; het hele team en het publiek!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.