Lindsay ligt er ‘s nachts wakker van: “Voel me in de steek gelaten”
PMN
Lindsay ligt er ‘s nachts wakker van: “Voel me in de steek gelaten”
Foto: Photonews

Lindsay slaapt tegenwoordig minder goed. De zangeres heeft daar ook wel een heel goede reden voor. Ze voelt zich in de steek gelaten.
 

Lindsay en haar Kris hebben met Lisa-Marie een wolk van een dochter. Een zusje of een broertje komt er allicht niet. “Ik denk dat we het hierbij moeten laten, Kris en ik hebben onze leeftijd en we hebben een prachtig, gezond en vrolijk kind”, legt Lindsay uit in Dag Allemaal. 

“Maar ik heb lang getwijfeld, hoor. En als ik een zwangere vrouw zie, kriebelt het nog. Waar is die babytijd van Lisa-Marie naartoe? Het besef dat die periode nooit meer zal terugkomen, is wel vreemd. Maar nog een keertje die mallemolen van ivf-behandelingen doorstaan... Met alle respect, maar dat zie ik niet meer zitten.”

Door de coronamaatregelen is Lindsay haar agenda al maanden leeg. “Ik heb al veel slapeloze nachten achter de rug... Kris werkt in de evenementensector en heeft personeel in dienst. Wij worden dus dubbel getroffen.” 

“Ik vind ook dat de overheid ons in de steek laat. We waren de eersten die moesten stoppen en de laatsten die mogen heropstarten. Organisatoren van evenementen zitten wel in een lastig parket. Van de organisatoren begrijp ik wél dat ze geen artiesten willen boeken, met zo’n beperkt publiek is het niet rendabel. Dus ik vrees dat we nog even zonder werk zitten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.