Interview Liliane Saint-Pierre ook in de ban van ‘The Masked Singer’: “Zij is Ridder”
WVDS
Liliane Saint-Pierre ook in de ban van ‘The Masked Singer’: “Zij is Ridder”
Foto: VTM

Iedereen lijkt in de ban van de kleurrijke pakken bij ‘The Masked Singer’ en alle tips worden onderzocht om de personen in het pak te ontmaskeren. Ook zangeres Liliane Saint-Pierre is fan.  

“‘The Masked Singer’ neem ik elke week op. Ik vind dat een heel tof programma. Met een heel goede vriend doen wij dan een wedstrijdje om te raden wie er in de pakken zit. Voor het programma begint stuur ik hem een berichtje wie ik denk dat er in de figuren zit.”

Ridder

“Ik denk nog steeds dat Ridder Loredana is. Schorpioen vind ik een moeilijke, daarbij denk ik aan Kim Van Oncen, actrice in ‘Dertigers’. Ik denk dat ik haar spreekstem heb herkend”, vertelt Liliane Saint-Pierre als we haar vragen wie ze nog allemaal denkt te herkennen.

“Bij Mathias Vergels had ik dat ook, dan keek ik naar ‘Thuis’ en hoorde ik hem spreken en dacht onmiddellijk dat is Papegaai. Ook bij Lize en Aster had ik het juist.”

Herkenbare stem

“De meeste van mijn fans zeggen dat ze me direct zouden herkennen aan mijn stem. Ik vrees er ook wel een beetje voor of je zou een rolletje moeten spelen, maar dan kan je blijven raden. Je kan je een wel een beetje verstoppen als je in een andere taal zingt.”

“Ik merk dat nu ook met het dragen van een mondmasker. Ik kan me dan goed verstoppen en zeker wanneer ik ook nog mijn bril op heb. Maar vanaf het moment ik begin te praten, weten de mensen dat ik het ben.”

Ijskoning

En Liliane herkende nog een stem. “Bij de Ijskoning denk ik nog aan Guga Baúl, die imiteert iedereen. Maar als hij zichzelf is kan het wel zijn dat hij het is, want hij heeft ook een heel lage stem. Ik vind het heel plezierig om mee te speuren.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.