Liefdesgeluk lacht Laura Lynn opnieuw toe: "Nooit gedacht dat dit me zou overkomen"
COS
Liefdesgeluk lacht Laura Lynn opnieuw toe: "Nooit gedacht dat dit me zou overkomen"
Foto: Photonews

Laura Lynn ging de afgelopen jaren door een moeilijke tijd. Dat had alles te maken met de breuk tussen haar en Matthias Lens.

Laura Lynn kan haar fans nu dolgelukkig meedelen dat ze opnieuw verliefd is. Laura vormt al zes maanden een koppel met Joffrey. Een man die ze eigenlijk 25 jaar geleden al leerde kennen.

Plots kwamen Laura en Joffrey weer in contact met elkaar. Al snel volgden er kriebels. Voor de zangeres was het wel een bewuste keuze om een tijdje te wachten om naar buiten te komen met haar liefdesgeluk.

"Het is lang aftasten geweest. Ook voor m'n dochter, ik wou haar niet zomaar in iets nieuws storten", zegt Laura in Dag Allemaal. "Ik wou bijna zeggen: 'Ik wou eerst zeker zijn van Joffrey', maar het verleden heeft me geleerd dat je nooit écht zeker kan zijn."

Tussen Joffrey, die zelf ook kinderen heeft, en Eliana klikt het goed. "Ik was er bang voor, maar da’s onterecht gebleken. Ik kan toch alleen maar gelukkig zijn? Ik had nooit gedacht dat dit me nog zou overkomen", aldus Laura Lynn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.