Laura Tesoro zwaar onder de indruk: “Heb me er moeten overzetten”
COS
Laura Tesoro zwaar onder de indruk: “Heb me er moeten overzetten”
Foto: Photonews

Laura Tesoro verschijnt vanaf 2 september in de reeks ‘Een echte job’ samen met vier andere BV’s. Ze zullen drie weken aan de slag gaan als verpleegkundigen.

Vanaf woensdag 2 september zullen we Niels Albert, Sean Dhondt, Bart Kaëll, Julie Van den Steen en Laura Tesoro op een hele andere manier leren kennen. Ze gingen in volle coronatijd aan de slag op verschillende afdelingen van het UZ Gent en het revalidatiecentrum Pulderbos in Antwerpen.

De jongste telg van de groep, Laura Tesoro, zal de oudste generatie voor haar rekening nemen en gaat aan de slag op de dienst Geriatrie. Al snel ontdekt Laura dat het niet enkel draait om oude mensen verzorgen. “Het is ongelofelijk op hoeveel dingen je moet letten”, vertelt ze.

“Je moet op de juiste manier parameters afnemen en tegelijk een babbeltje doen met de patiënt. Of iemand wassen, en ondertussen je patiënt comfortabel laten voelen en opletten of je niets over het hoofd ziet. Er zijn verschillende dingen geweest waar ik me moest overzetten, maar die klik maak je sneller dan je denkt. Het verbaasde me hoe snel je in functie van je patiënt denkt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.