Laura Tesoro wordt er onzeker van: "Als ik in de spiegel kijk, denk ik 'wie is dat?'"

door: COS
Laura Tesoro
Afbeelding bron: WVDS

Laura Tesoro werd bekend door haar deelname aan de derde editie van 'The Voice van Vlaanderen'. Net als Natalia bouwde ze na haar tweede plek een bewonderenswaardige carrière uit.

Laura Tesoro deinst tegenwoordig niet terug van wat glamour op het podium of tijdens haar werk voor tv. Dat was ooit anders. In haar jeans en sneakers besefte ze achter de schermen van 'Night Of The Proms' dat ze zich meer als artiest zou moeten kleden.

"Het was het startpunt van een evolutie", zegt Laura in Het Nieuwsblad. Ze heeft er wel een dubbel gevoel bij. "Neem iemand als Ariana Grande. Zij ziet er altijd fantastisch uit. Van haar vind je geen lelijke foto. Maar het lijkt me dat je een enorme inspanning moet leveren om er altijd zo perfect uit te zien."

"Ik zou er heel onzeker van worden. Ik heb het nu al, als ik een week opnames heb gehad voor 'The Voice' en dan 's avonds thuiskom, me ontschmink en de extensions uit mijn haar haal. Wie is dat?, denk ik dan als ik in de spiegel kijk. Gewoon omdat ik het dan al zo gewend ben om mezelf in de perfecte versie te zien."