Laura Tesoro vindt het zo erg: "Maar da's wel heel makkelijke kritiek van haar"
PMN
Laura Tesoro vindt het zo erg: "Maar da's wel heel makkelijke kritiek van haar"
Foto: Photonews/Medialaan

Laura Tesoro kampt met een probleem. Ze is alom tegenwoordig op televisie bij VTM, maar ze wordt nauwelijks geboekt voor optredens. Dat was ook voor de corona zo.

Muziekproducer Adriaan Van Landschoot is streng voor Laura in Dag Allemaal. “Om in hoogstaande zalen te staan, moeten zij ervan overtuigd zijn dat je in de smaak zal vallen van hun cliënteel. Je kan wel denken dat jouw muziek Cultuur met de grote C is, da’s niet altijd het geval, natuurlijk.”

“Laura moet geduld hebben en eerst haar strepen verdienen. Zoveel artiesten hebben ’t haar voorgedaan. Will Tura heeft ook moeten vechten voor z’n plaats. De weg is lang, voor iedereen. Laura zal er toch rekening mee moeten houden dat gewoon ‘bekend zijn’ niet volstaat voor die grote podia.”

“Ze moet toch ook eens naar zichzelf kijken, vind ik. Hoeveel gensters heeft ze al geslagen? Te weinig om nu al een plaats op te eisen. ’t Is goed in ’t eigen hart te kijken, denk ik dan.”

Laura verdenkt er sommige clubs ook van haar muziek niet te kennen. “Ach, da’s makkelijke kritiek. Die grote huizen bewijzen al jaren dat ze ’n neus hebben voor talent. Ze kunnen als geen ander inschatten met welke namen ze uit de kosten zullen komen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.