Interview Laura Tesoro vertelt hoe het écht gegaan is tussen haar en de platenmaatschappij: “Totaal geen sprake van”
WVDS

Voor haar laatste single ‘Not Easy’ heeft Laura Tesoro moeten strijden. Ze ging zelfs in tegen de wensen van haar platenlabel. Wij vroegen haar hoe moeilijk dat was.

“Ze hebben mij gevraagd ‘zou je dit nummer in het Nederlands willen doen?’ Ik heb daarop geantwoord dat ik dat niet zag zitten”, vertelt Laura Tesoro aan Showbizz24. “Er is totaal geen sprake van een oorlog tussen mezelf en mijn platenlabel. Maar we zaten bij mijn nieuwe nummer ‘Not Easy’ gewoon niet op dezelfde lijn.” 

“Ik had het nummer geschreven en wilde het uitbrengen. Toen heeft de platenmaatschappij tegen me gezegd: ‘het is een mooi nummer en we gaan je gewoon even de artistieke ruimte geven om te doen wat je zelf wil doen’, en zo is het gegaan.”

Voor ‘Not Easy’ werkte Laura samen met onder meer Milo Meskens. “Ik heb het nummer geschreven met Milo Meskens en Steven Vergauwen, mijn gitarist, alle twee heel goede vrienden.” 

“Om zo’n persoonlijke song als ‘Not Easy’ te schrijven, moet ik op mijn gemak zijn en bij mensen zijn die het gevoel mooi mee kunnen omschrijven. Milo en Steven kennen mij zo goed zodat ik heel open en eerlijk kan zijn tegen hen over mijn gevoelens en gedachten.”

Zou je een duet met Milo zien zitten? “Een duet met Milo sluit ik zeker niet uit. Ik vind het een zalige artiest dus ik zou het alleen maar leuk vinden om samen met hem te zingen. Voor alle duidelijkheid, momenteel ligt er nog niets concreets op tafel.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.