Laura Tesoro over nieuwe single voor haar vriend Jordan: “Hij heeft daar op dat moment niet over nagedacht”
WVDS

Onlangs bracht Laura Tesoro een nieuwe single uit ‘Not Easy’. Het is een ballad geworden waarin mooie pianoklanken Laura begeleiden. De tekst leunt dicht aan bij haar persoonlijk leven.

Laura vertelt aan Showbizz24 hoe de single ‘Not Easy’ een appreciatienummer is voor haar lief Jordan. “Voor mij persoonlijk gaat het nummer om het feit dat het niet zo gemakkelijk is om met mediapersoonlijkheid ‘Laura Tesoro’ samen te zijn. Als je voor mij kiest, komt alles daarrond er wel bij en dat is niet zo vanzelfsprekend.”

“Het is niet evident om dat er allemaal bij te nemen. Hij ziet mij graag, hij is verliefd geworden op mij maar op dat moment heeft hij niet nagedacht over wat dat met zich zou meebrengen. Hij kan dat allemaal heel goed plaatsen en hij geeft me heel veel rust. Dat is echt super fijn.”

In de tekst zingt Laura ‘It is not easy to love me, but you do it anyway’. “Ik denk dat iedereen wel eens het gevoel heeft van: Ik ben geen gemakkelijke om mee samen te zijn. Dat gevoel hebben veel vrienden en vriendinnen van mij ook, ik hoop dat iedereen zich daar wel in kan herkennen.”

Laura heeft ondertussen al heel wat positieve reacties gekregen, maar één reactie sprong er voor haar wel uit. “De mooiste reactie die ik al gekregen heb, die kwam binnen toen ik bij MNM te gast was. Een luisteraar vertelde me dat het nummer een heel mooie openingsdans zou zijn, dat vond ik heel leuk.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.