Laura Tesoro over haar vriend Jordan: "Echt mijn favoriete herinnering van ons"
COS
Laura Tesoro over haar vriend Jordan: "Echt mijn favoriete herinnering van ons"
Foto: Instagram @lauratesoro

Laura Tesoro heeft al enkele jaren een relatie met Jordan Butler. Ze leerden elkaar kennen in de zomerbar waar Jordan werkte tijdens het WK voetbal.

Laura Tesoro en Jordan Butler zijn ondertussen al meer dan drie jaar samen en hebben elkaar echt gevonden. Voor de zangeres en presentatrice is Jordan de man met wie ze oud wil worden. Ze hebben heel veel plezier samen.

Dat was al zo aan het begin van hun relatie. Onverwachts hadden ze een weekendje vrij. Heel impulsief besloten ze in de auto te springen en naar Parijs te vertrekken. "Jordan reed terwijl ik op zoek was naar een plek om te slapen", herinnert Laura zich bij Radio 2.

"We zijn 's nachts aangekomen en zijn dan snel nog naar de Eiffeltoren gelopen om een foto te maken met de lichtjes", weet Laura nog. Dat het een heel weekend regende, hield Laura en Jordan niet tegen om er een geweldige trip van te maken.

En dat werd het ook. "Dit is echt mijn favoriete herinnering omdat het ons eerste tripje was samen. Het was allemaal heel spontaan en we hebben ons daar zo hard geamuseerd", aldus Laura Tesoro.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.