Interview Laura Tesoro openhartig: “Ging er niet vanuit dat VTM mij automatisch opnieuw zou vragen voor dat programma”
WVDS

Laura Tesoro werd ooit zelf ontdekt in ‘The Voice’ en nu zetelt ze als jury in zowel ‘The Voice Kids’ als ‘The Voice van Vlaanderen’. Het zijn superdrukke tijden voor de zangeres.  

Vorig jaar zagen we Laura Tesoro voor het eerst aan het werk in de rol van vijfde coach in ‘The Voice van Vlaanderen’. Zij had een grote impact op het verloop van het programma met de spin-off ‘The Voice Comeback Stage’. 

Wij vroegen of Laura er spontaan vanuit ging dat VTM het element van de vijfde coach zeker  zou laten terugkeren. “Nee, ik ging er niet van uit. Ik ben heel blij dat het een succes was vorig jaar en dat ik het dit jaar opnieuw mag doen.” 

“Dit jaar weet ik wat er komt en de kijker ook, tegenover vorig jaar toen het format nog helemaal nieuw was. Er is natuurlijk al een deel opgenomen.” 

“Ik ben ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice’ tegelijkertijd aan het doen. “The Voice” is ook helemaal anders dan ‘The Voice Kids’ en dat maakt het nog interessanter”, geeft Laura toe.

Maar ook heel druk natuurlijk. “Ik heb gelukkig twee rustige jaren gehad en genoeg tijd om te kunnen uitrusten. Dus ik vind het helemaal niet erg. Laat het maar komen die drukte. Ik heb er lang genoeg op moeten wachten”, klinkt het bij Laura heel enthousiast.

Meer nieuws

Meer nieuws

.