Laura Tesoro moet moeilijke knoop doorhakken: "Ik heb het mijn lief beloofd"
COS
Laura Tesoro moet moeilijke knoop doorhakken: "Ik heb het mijn lief beloofd"
Foto: Instagram @lauratesoro

Laura Tesoro kennen we allemaal sinds haar deelname aan 'The Voice van Vlaanderen'. Ze won niet, maar ze bouwde een muziek- én tv-carrière uit.

Als er iets is waaraan we Laura Tesoro kunnen herkennen, dan zijn het haar schoenen. Laura heeft namelijk een grote liefde voor sneakers. Dat wordt ook duidelijk in het VTM GO-programma 'Sneak Peak' met Hakim Chatar.

Laura vertelt dat haar liefde voor sneakers ontstaan is toen ze danste bij 'Let's Go Urban'. In 'Sneak Peek' toont ze een paar schoenen waaraan een leuk verhaal hangt.

Zo toont ze haar witte Nikes die ze op het Eurovisiesongfestival droeg. Die heeft ze sindsdien nooit meer aangedaan, want ze waren een halve maat te klein. Ook de sneakers die ze bij haar eerste Night of the Proms droeg en bij haar eerste seizoen als coach in The Voice Kids behoren nog steeds tot haar collectie.

Ooit had Laura zelfs een heuse sneakerwall. "Die heb ik niet meer", zegt Laura bij Qmusic. "Ik heb mijn lief beloofd dat ik er eens een paar ging wegdoen. We hebben wel nog een sneakerkast, maar geen sneakerwall meer", aldus Laura Tesoro.

Meer nieuws

Meer nieuws

.