Laura Tesoro met de handen in het haar wanneer ze de politie aantreft
COS
Laura Tesoro met de handen in het haar wanneer ze de politie aantreft
Foto: VTM

Laura Tesoro was onlangs te gast bij Siska Schoeters in 'De vijver van Siska' van Radio 2. Ze vertelde er een opvallend verhaal.

Laura Tesoro vertelde hoe ze ooit op één nacht drie takelwagens heeft moeten bellen. Op dat moment had Laura nog maar vijf dagen haar allereerste auto. Plots was die nergens te bespeuren.

"Ik wist dus niet dat je je handrem tot achter je oren moest trekken, want ik had hem dus wel degelijk opgetrokken. Maar niet hoog genoeg en ik stond op een berg", herinnert Laura zich.

"Dus ik begin als een zot, in the middle of nowhere, mijn auto te zoeken en die is gewoon weg. Die was dus naar beneden gerold en in een grachtje gevallen."

Laura belde een takeldienst en keerde na 20 minuten terug naar haar auto. Daar stond de politie al en die hadden ook al een takelwagen gebeld. Laura maakte zich meteen zorgen over hoe ze beide takeldiensten zou moeten betalen.

"Ondertussen waren we al twee takelwagens verder en mijn auto lag daar nog altijd. En het was al half twee of zo. Dan heeft de politie nog een takeldienst gebeld. Dus ik had vijf dagen mijn eerste auto en ik had al drie takelwagens gebeld", aldus Laura Tesoro.

https://www.instagram.com/tv/CQn-HD3I7hT/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.