Laura Tesoro krijgt erg onthutsend bericht over haar vriend Jordan te lezen
COS
Laura Tesoro krijgt erg onthutsend bericht over haar vriend Jordan te lezen
Foto: Photonews

De juicekanalen hebben het vooral gemunt op BN'ers, maar nu lijken ook BV's er niet meer aan te ontsnappen. Laura Tesoro moest onlangs een kwalijk bericht lezen.

Laura Tesoro is al sinds de zomer van 2018 samen met haar vriend Jordan Butler. Ze leerden elkaar kennen in de zomerbar waar Jordan tijdens het WK voetbal werkte en zijn nog steeds dolverliefd. 

Een kinderwens is er, maar baby's hoeven we nog niet meteen te verwachten. "Jordan en ik willen nog het een en ander bereiken voor we ooit aan kinderen beginnen", vertelde Laura enkele maanden geleden in een interview.

"Wacht daar maar even mee", klonk het plots bij juicekanaal 'reality.fbi'. "Je lover Jordan is dit weekend vreemdgegaan na sluitingstijd van z'n werk in restaurant Fiera. Kon z'n lippen niet van een bepaalde bezoeker afhouden."

Volgens insiders van Dag Allemaal klopt er niets van het verhaal. Dat besluiten ze op basis van de tijdlijn die de Amsterdamse dame in kwestie meegaf aan het juicekanaal. 

Over het vermeende bedrog van Jordan, willen Laura en haar manager Stijn Peeters niets kwijt. "Wij reageren per definitie niet op dit soort juicy sites", reageerde Stijn in Dag Allemaal. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.