Laura Tesoro kondigt groots nieuws aan: “Eerste datum staat al vast”

door: WVDS
Laura Tesoro
Afbeelding bron: WVDS

Laura Tesoro is niet meer weg te denken uit de Vlaamse hitparade. Wie al eens een show van Laura gezien heeft, weet ook dat die tot de perfectie is voorbereid, en bruist van energie en sfeer op het podium. En er staat de fans opnieuw iets groots te wachten.

Laura Tesoro gaat een nieuwe Clubtour organiseren. “Het is iets heel intiem, vind ik, en er hangt een heel andere sfeer in een club dan wanneer je in de zomer op festivals staat”, vertelt Laura aan onze redactie. 

“Ik kijk er super hard naar uit om deze zomer terug vollenbak te spelen in openlucht. Maar een clubtour is een heel andere sfeer, je kan het eigenlijk niet vergelijken. De show komt helemaal anders binnen en ik vind het leuk dat fans de show zo ook op verschillende manieren kunnen ervaren.”

“De première van de volgende Clubtour is 3 februari in Antwerpen. Het is de bedoeling dat er tegen dan nieuwe muziek is zodat er wat nieuwe nummers op de setlist komen te staan, zoals mijn nieuw nummer ‘Not Easy’.” 

“Het concept blijft hetzelfde: ik heb mijn band en danseressen mee en het zal weer een heel energieke en dynamische show worden. De mensen mogen zeker hun dansbenen niet vergeten mee te nemen. Het is uiteraard de bedoeling om iets speciaals te doen, tijdens de Clubtour.” 

En Antwerpen is nog maar het begin. “De datum van de première is bekend en er gaan natuurlijk een heleboel data bijkomen in verschillende steden. Nu kan ik daar nog niet veel meer over zeggen.”

Meer info over de Clubtour van Laura Tesoro en tickets kan je hier vinden: https://www.trixonline.be/nl/programma/laura-tesoro/2981/

Laura Tesoro Clubtour