Laura Tesoro komt met belangrijke aankondiging
PMN
Laura Tesoro komt met belangrijke aankondiging

Laura Tesoro is de presentatrice van ‘Starstruck’. Het is haar eerste programma dat ze solo presenteert. Vrijdagavond is er de tweede aflevering.

De eerste aflevering van ‘Starstruck’ kreeg heel goede commentaren. Ook Laura Tesoro kreeg positieve reacties als presentatrice.

Het is nu bijna tien jaar geleden dat Laura haar carrière op televisie begonnen is. Ze maakte indruk tijdens de ‘Voice van Vlaanderen’ wat meteen haar carrière een enorme boost gaf.

Het werd meteen duidelijk dat Laura een groot talent was. Dat had ook VTM snel opgemerkt.

Hoewel Laura er nog niet veel over mag vertellen, zal haar tienjarige carrière uitgebreid gevierd worden. Dat laat ze weten aan Story.

"Naast 'Liefde Voor Muziek' komen er een veel optredens en nieuwe muziek. Ik ben wel trots dat ik vanaf mijn zeventiende al muziek mag maken en een stevige fanbase heb. Daar wil ik even bij stilstaan."

Laura laat steeds meer zien dat ze een getalenteerde zangeres en presentatrice is. Haar fans kunnen rekenen op nog meer muziek, geweldige optredens en wellicht nog meer verrassingen in de nabije toekomst. 

Laura is vastberaden om haar veelbelovende carrière voort te zetten en haar passie voor muziek met ons te blijven delen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.