Laura Tesoro klapt uit de biecht over seksleven met vriend Jordan: "We zijn waardeloze match, behalve voor seks"
COS
Laura Tesoro klapt uit de biecht over seksleven met vriend Jordan: "We zijn waardeloze match, behalve voor seks"
Foto: Photonews

Laura Tesoro is al meer dan vier jaar samen met haar vriend Jordan Butler. Ze leerden elkaar kennen tijdens het WK voetbal in 2018.

Voor Laura Tesoro en Jordan Butler was het liefde op het eerste gezicht toen ze elkaar in een Antwerpse zomerbar leerden kennen. Meer dan vier jaar later wonen Laura en Jordan gelukkig samen en weten ze dat ze elkaars perfecte match zijn.

De astrologie denkt daar echter anders over. "Mijn sterrenbeeld is Leeuw en ik sta ook als een leeuw in het leven, met veel emotie en veel passie. Ik ben op álle vlakken een leeuw", zegt Laura veelbetekenend in Humo. Jordan is Waterman. "Volgens de astrologie zouden we een waardeloze match zijn, behalve voor de seks."

De seks houden Laura en Jordan graag spannend. Zo houdt Laura een lijstje bij met gekke plekken om seks te hebben. "Ik probeer graag nieuwe dingen uit en ik wil alles uit het leven halen. Ik wil dus niet elke keer op dezelfde plek en op dezelfde manier seks hebben. Elke nieuwe plek is een nieuwe ervaring", besluit ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.