Laura Tesoro heeft boodschap voor Julia Boschman nadat K3'tje fijn nieuws deelt
COS
Laura Tesoro heeft boodschap voor Julia Boschman nadat K3'tje fijn nieuws deelt
Foto: Instagram @lauratesoro

Op 27 november 2021 veranderde het leven van Julia Boschman in een oogwenk. De Nederlandse werd toen de nieuwe K3-collega van Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn.

Julia Boschman mocht er meteen invliegen als K3'tje. Samen met Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen volgden meteen na 'K2 zoekt K3' voorbereidingen voor de 'Kom Erbij'-tournee, het inzingen van de K3-CD en een uitdaging als coach in 'The Voice Kids'.

Na de 'Kom Erbij'-shows in Vlaanderen volgden een heleboel zomeroptredens in Vlaanderen en Nederland. De afgelopen negen maanden waren dus bijzonder druk. Er waren natuurlijk wel een paar vrije dagen tussendoor, maar nu is het voor K3 eindelijk tijd voor vakantie.

Julia twijfelde niet en stapte meteen het vliegtuig op. Ze moet namelijk op 4 september al terug in België zijn. "Het is vakantieeeee... VAKANTIE!", klinkt het enthousiast bij Julia. De blondine gaat komende tijd in 'standje genieten' samen met haar vriend Ben Broek.

En dat is volgens de K3-fans helemaal verdiend. "Veel plezier, Julia! Geniet maar lekker van jouw welverdiende vakantie", klinkt het. "Geniet ervan! Je hebt 't verdiend", lezen we nog. "Oh enjoy girlie!", reageert Laura Tesoro met een relax-emoji erbij. Maak er een fijne vakantie, Julia!

https://www.instagram.com/p/ChpFsuIsKEz/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.