Laura Tesoro haalt plots keihard uit: “Zijn hun levens minder waard dan dat van Matthew Perry?”
PMN
Laura Tesoro haalt plots keihard uit: “Zijn hun levens minder waard dan dat van Matthew Perry?”
Foto: Photo News

Zondagochtend kwam er het nieuws dat Matthew Perry overleden is. De acteur uit ‘Friends’ kwam om het leven nadat hij een hartaanval kreeg in zijn jacuzzi. Het overlijden raakt ook Laura Tesoro. Zij haalt nu hard uit.

Zondag raakte het tragische nieuws bekend dat de geliefde acteur Matthew Perry, bekend van zijn rol in de populaire sitcom 'Friends', is overleden aan een hartaanval in zijn jacuzzi. Het verlies raakt niet alleen zijn fans wereldwijd, maar ook zangeres Laura Tesoro.

Het overlijden van Perry heeft haar diep getroffen en ze deelde haar verdriet op haar Instagram Stories, waarin ze verklaarde dat hij haar favoriet was.

Hoewel Laura Tesoro haar verdriet over het verlies van de acteur uitte, was zij ook zeer verontwaardigd over het Palestijns-Israëlisch conflict. In haar bericht op Instagram Stories uitte ze haar onbegrip. "Maar mijn hart breekt ook wanneer ik 's ochtends op Instagram zie hoe Palestijnse kinderen om het leven zijn gekomen in het conflict met Israël."
(Lees verder onder de foto)

Laura Tesoro
Photo News

"Waren wordt er niets over hen gepost? Is hun leven minder waard? Waarom kijkt de wereld toe en laat dit gebeuren? Ik kan dat niet begrijpen."

Laura Tesoro zien we momenteel aan het werk in 'The Voice Kids' op VTM. Daar is ze elke vrijdagavond één van de coaches.

Meer nieuws

Meer nieuws

.