Laura Tesoro geschrokken door vraag van haar muzieklabel: "Omdat dat is wat werkt in de hitlijsten"
COS

Laura Tesoro heeft sinds enkele weken haar 'Limits'-tournee afgerond. Ze is intussen al druk bezig met de opnames van haar volgende album.

Laura Tesoro heeft al enkele drukke weken achter de rug. Ze is opnieuw coach in 'The Voice Kids' en daarnaast is ze ook de studio ingedoken om haar nieuw album op te nemen.

"Ik ben heel hard aan het gewerkt geweest voor mijn nieuwe muziek. Het gaat heel echt en trouw aan mezelf zijn", zegt de zangeres op Instagram. Dat het nieuwe album 'trouw' aan haarzelf zou zijn, was niet vanzelfsprekend.

"Mijn label had me gevraagd een Nederlandstalig nummer te maken "omdat dat is wat op dit moment werkt in de hitlijsten"... Mijn antwoord was 'nee'", laat Laura duidelijk weten.

Milo Meskens, die met Laura aan haar nieuwe nummer werkte, kan niet wachten tot Laura het nummer dropt. "Ik heb het laten horen aan een meermaals bekroonde songschrijver uit puur enthousiasme en zijn reactie was: 'Dit is een internationaal klinkend deuntje. Groot nummer.'", schrijft Milo op Instagram Stories.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CaVcvy7ID01/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.