Interview Laura Tesoro geeft haar mening over nieuw jurylid Julia Boschman in ‘The Voice Kids’
WVDS

Zangeres Laura Tesoro is al een gevestigde waarde in ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice van Vlaanderen’. Dit jaar nemen er wel heel wat nieuwe gezichten plaats in de draaiende stoelen van de  jury.

Laura Tesoro deelt regelmatig berichten op haar Instagram samen met de nieuwe juryleden. En met hen samenwerken verloopt goed vertelt ze aan Showbizz24. “Het is altijd leuk als er een frisse wind komt in het programma en dat verandert natuurlijk alles.” 

“Het voelt weer helemaal nieuw, terwijl het voor mij al het vierde seizoen is. Dat er nu andere juryleden naast me zitten is leuk. Ik ben zelf ook grote fan van Duncan, Metejoor en ook K3 en Julia. Het is heel fijn om met hen te kunnen samenwerken en ze beter te leren kennen.”

“Zeker ook om te zien hoe zij het aanpakken. Voor wie draaien ze? Welke elementen trekken hun aandacht? Je leert er veel uit en je leert van elkaar.”

Julia is nog maar enkele maanden bij K3 en nu dus ook nieuw bij ‘The Voice Kids’. Online kreeg ze bijzonder veel kritiek, zo zou ze de andere K3’tjes niet genoeg aan het woord laten bijvoorbeeld. 

“Mensen online hebben altijd kritiek op alles. Daar ga ik zelfs niet over uitweiden. Ik vind zelf echt dat Julia dat onwaarschijnlijk goed doet. Ik was enorm onder de indruk. Het is alsof ze het al jaren doet. Julia is gewoon een natuurtalent en gedraagt zich ook superprofessioneel." 

Fijn om te horen dat je haar zo waardeert. “Ja, je moet het maar doen. Ze krijgt dan ook meteen al die online reacties erbij, alsof alles nog niet heftig genoeg is. Ik vind echt dat ze dat fantastisch doet”, besluit Laura.

Meer nieuws

Meer nieuws

.