Laura Tesoro: "Ga nooit vergeten wat Koen Wauters toen tegen me zei"
COS
Laura Tesoro: "Ga nooit vergeten wat Koen Wauters toen tegen me zei"
Foto: VTM

Laura Tesoro zien we in 'The Voice van Vlaanderen' als vijfde coach in 'The Voice Comeback Stage'. Ooit deed ze zelf mee aan het programma.

Laura Tesoro nam in 2014 deel aan de derde editie van 'The Voice van Vlaanderen'. In het team van Koen Wauters werd ze destijds tweede. Ze heeft toen veel geleerd van haar coach. "Het grootste ding wat ik toen heb geleerd en waar ik soms nog mee struggle, is tevreden zijn van je prestatie en het loslaten."

"Ik kon daar heel erg in blijven hangen", vertelt Laura in de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen'. "Hij zei: 'Dat perfectionisme is goed tot op een bepaald punt, maar dan moet je het ook kunnen loslaten.'", zegt Laura. Inmiddels kan ze een stuk beter relativeren, maar op vlak van haar werk blijft ze perfectionistisch. 

"Dat heb je ook nodig om te groeien, maar het moet inderdaad op een gezonde manier en niet afbrekend zijn naar jezelf toe. Dat is wel echt iets wat Koen mij toen al zei en dat ga ik nooit vergeten", aldus Laura. Koens raad kan ze nu doorgeven aan haar eigen 'The Voice'-team.

Meer nieuws

Meer nieuws

.