Laatste loodjes wegen het zwaarst voor Stany Crets en topcast ‘Après Ski’: Bekijk het zelf
WVDS

De laatste loodjes wegen het zwaarst... Op 6 mei gaat de gloednieuwe komedie ‘Après Ski’ in première. Het stuk werd geschreven en geregisseerd door Stany Crets voor Theatertainment - De Komedie Compagnie

Cast

Met topacteurs en -actrices zoals Carry Goossens, Greet Rouffaer, Dirk Van Vooren, Linda De Ridder, Dirk Lavrysen, Vicky Florus en Lea Witvrouwen is regisseur Stany Crets al zeker gezegend met een mooie verzameling aan ervaren acteertalent.

Het plezier spat er alvast vanaf tijdens de repetities. Hopelijk een  goed voorteken voor het publiek dat naar deze topkomedie komt kijken. (Bekijk de foto’s van de repetitie onder dit artikel).  

Het verhaal

Het verhaal speelt zich af in de frisse lucht van besneeuwde bergtoppen! Tijdens de ‘‘Après Ski’ gebeurt meestal meer dan op de skipiste zelf. 

In het Tiroler-hotelletje van Robert en Mireille is dat alvast een understatement... Bulderende lawines,ontploffende auto’s, vastzittende skiliften en breiende bomma’s. 

Wim en zijn maîtresse Dianne maken het mee. Later duikt ook Wims vrouw op in dit ondertussen niet-meer-zo-gezellige hotel. 

Stany Crets zal het publiek van het ene lachsalvo naar het andere doen slalommen. ‘Après Ski’ is van 6 mei tot en met zondag 22 mei te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Info en tickets www.elckerlyc.be 

Meer nieuws

Meer nieuws

.